Forside Transcendental Meditation 
Andre programmer til: uddannelse | livsstil | boligdesign | musik | børn
om os | kontakt os | sitemap
Mere Information
Tlf. 3331-5444
vedanyt (snabel a) ceba. dk
Yogisk flyvning - en del af det avancerede TM-sidhi program

Transcendental Meditation

Yogisk flyvning

Yogisk flyvning er en avanceret meditationsteknologi, som først og fremmest giver en oplevelse af uendelig ekspansion og jublende frihedsfølelse indadtil, men som også virker fredsskabende på samfundet udadtil.

Hvad sker der i hjernen under yogisk flyvning?

Videnskabelig forskning viser, at yogisk flyvning skaber en mere velordnet hjernefunktion, samtidigt med, at yogisk flyvning aktiverer hele hjernefysiologien, dvs aktiverer alle områder og centre i hjernen på samme tid, i stedet for at forskellige funktioner i hjernen fungerer separat på forskellige tidspunkter eller i nogle tilfælde, slet ikke fungerer.

En mere velordnet hjernefunktion betyder, at hvert eneste område af hjernen er perfekt koordineret med alle andre områder i hjernen. Forskning har vist, at det resulterer i større indlæringsevne, bedre evne til at tale og skrive, større følelsesmæssig stabilitet, bedre koncentrationsevne og hukommelse etc.

En mere velordnet hjernefunktion begynder at optræde under udøvelsen af Transcendental Meditation, men under det avancerede meditationsprogram med yogisk flyvning er graden af orden langt mere omfattende – der opstår et enestående fænomen af maksimal samordning i hjernefunktionen.

Er yogisk flyvning for alle?

Transcendental Meditation og yogisk flyvning er ikke en religion og kræver ikke nogen ændring i livsstil eller tro. Det udøves af mere end fem millioner mennesker verden over, med forskellig kulturel, religiøs og socioøkonomisk baggrund. Yogisk flyvning accelererer ens spirituelle udvikling, dvs ens personlighedsudvikling, selvudvikling, bevidsthedsudvikling og selvrealisering.

Bedre sind-krop koordination

Under yogisk flyvning løfter kroppen sig i det øjeblik, hvor sind-krop koordinationen når sit højeste niveau. Læg mærke til, at det er noget, der sker spontant som følge af korrekte instruktioner og uanstrengt udøvelse.

Hvordan ser yogisk flyvning ud?

Under yogisk flyvning, mens man sidder i skrædderstilling elller evt. lotusstilling, løfter kroppen sig op og bevæger sig fremad i korte hop. Dette begynderstadium af yogisk flyvning beskrives som ’hopning.’ Den subjektive oplevelse er indre fred, ekstase, lethed, boblende lyksalighed og ekspansiv frihedsfølelse. Samtidigt fjerner denne teknik spændinger og stress fra hele nervesystemet og gør, at man føler sig mere lykkelig og harmonisk.

Når verdens kollektive bevidsthed med tiden begynder at blive renere og mere fri for stress, kan vi forvente at se de mere avancerede former for yogisk flyvning, hvor kroppen svæver gennem luften og til sidst mestrer fuld navigation over hele universet.

En menneskeretttighed

Transcendental Meditation og yogisk flyvning, som begge er naturlige og uanstrengte meditationsprogrammer, fremmer spontant sundere livsstilsvaner og en mere positiv adfærd.

Over 600 videnskabelige undersøgelser, udført ved mere end 200 forskningsinstitutioner i mere end 30 lande verden over, bekræfter de vidtgående positive virkninger af disse teknikker.

Yogisk flyvning er et gennembrud i personlighedsudvikling, som fører til et harmonisk liv, hvor ens ønsker bliver opfyldt spontant, og man oplever mere og mere succes. Det burde være en menneskeret for enhver, der er født her på jorden, at lære yogisk flyvning og accelerere sin personlige og spirituelle udvikling.

Hvordan virker det på samfundet?

Forskning har vist, at fællesmeditationer med yogisk flyvning er det absolut mest effektive program til at skabe en bred samfundsmæssig indflydelse af orden, harmoni og fred Det er nok med en lille gruppe - for Danmarks vedkommende er det nok med en gruppe på 250 eksperter i yogisk flyvning - for at se et betydeligt fald i kriminalitet og uro.

Læs mere ved at klikke på verdensfred.

Hvor stammer yogisk flyvning fra?

Yogisk flyvning er en del af det avancerede TM-sidhi-program, som stammer fra Maharishi Patanjalis Yoga Sutras fra den vediske tradition.

Læs mere ved at klikke på grundlæggeren.

Hvordan kan man lære yogisk flyvning?

TM-sidhi programmet, herunder yogisk flyvning, kan man lære, når man har mediteret regelmæssigt med Transcendental Meditation i 3-4 måneder. Kurset består af to dele: første del, som strækker sig over fire weekender i træk og anden del, som er et intensivt opholdskursus på to uger.

Alarik Arenander, hjerneforsker fra USA

Leder af hjerneforskningsinstituttet ved Maharishi University of Management, Iowa, USA

Dr. Arenander, som er ekspert i neurobiologi og hjernens udvikling, har udført banebrydende forskning ved University of California i Los Angeles, Penn State University i Hershey, University of Wisconsin i Madison, og ved Maharishi University of Management i Iowa. Han understreger vigtigheden af at opløse stress, da stress hæmmer hjernefunktionen, og han anbefaler Transcendental Meditation, fordi det fremmer den præfrontale hjernebarks funktion, som har at gøre med logik og udvikling af moral og etik.

Se Dr. Arenanders præsentation om samordning i hjernefunktionen under TM og yogisk flyvning. http://bri.safire.com/

 

Invitation til gratis foredrag


Kom til åbent hus

Se forsiden.


Det er gratis og uforpligtende.
Husk tilmelding og framelding
på 33 31 54 44

Adressen oplyses ved tilmelding

Læs mere på hjemmesiderne:
www.TM.org
www.lærTM.dk